1. Europa League1:00 pm GMT-04:00
    Jul 11vsPafos
    Europa League12:00 pm GMT-04:00
    Jul 18@Pafos
  2. 19 hours ago · Publicerad: 2024-07-06 17:19. IF Elfsborg tog en härlig trepoängare i den allsvenska återstarten när man vann med klara 3-0 mot Brommapojkarna hemma på Borås Arena. Simon Hedlund, Michael Baidoo och Eggert Gudmundsson blev gulsvarta målskyttar. Gästerna tog avsparken och satte genast fart framåt mot det gulsvarta försvaret.

3. 19 hours ago · Ett par bra chanser hade skapats innan Simon Hedlund gjorde 1–0. Hedlund, som är wingback i Hiljemarks system, kom fram på sin högerkant och tog emot en passning från Michael Baidoo.

4. 2 days ago · Simon Hedlund is the team's leading goalscorer this season, finding the back of the net on six occasions in 15 appearances, but Michael Baidoo, Jalal Abdulai and Ahmed Qasem have also managed four ...

5. 19 hours ago · Elfsborg opened the scoring in the 30th minute with a goal by Simon Hedlund, assisted by Baidoo. Baidoo then got on the scoresheet himself in the 82nd minute with a well-placed shot.

6. 19 hours ago · Simon Hedlund kommenterade sitt mål för Max i halvtid: - Jag försöker bara träffa mål och den sitter ganska bra. Jag tycker att jag får en lite för lång touch, men den sitter perfekt. Den fick en fin båge, det är jag glad över, säger han i sändningen. Hedlund kommenterade sedan Elfsborgs nya spelsystem (3-4-3).

7. 19 hours ago · Elfsborg tog emot Brommapojkarna i Borås arena under söndagen. Matchens första mål gjordes av hemmalagets Simon Hedlund i första halvlek. Under andra halvlek ökade Elfsborg ledningen till ...

8. 19 hours ago · I stället var det Simon Hedlund som tog hand om högerkanten mot Brommapojkarna. Hedlund slog till med klassavslut. Hedlund var även den som spräckte målnollan i matchen. Och som han gjorde det. Hedlund fick bollen till sig utanför straffområdet, tog emot den och skruvade sedan in den i bortre med vänstern.