2:45 pm GMT-04:00
    Oct 10@Norway
    9:00 am GMT-04:00
    Oct 13@Kazakhstan
  2. 23 hours ago · Især målmanden Igor Vekic forsøgte at lave mindgames, forklarer Diks efter 2-1-sejren over Vejle. Var der nogen, der sagde noget til dig? - Ja, især ved straffesparket talte Vejle-spillerne meget til mig. Hvad sagde de? - Deres målmand sagde nok 30 gange, at han vidste, hvor jeg ville skyde.

3. 23 hours ago · Derudover snuppede Igor Vekic et nærgående hovedstød fra Thomas Delaney. I nogle situationer havde FCK-forsvaret optrådt lidt sjusket, og helt galt gik det efter bare et minut af anden halvleg.

4. 23 hours ago · Andreas Cornelius var tæt på at bringe gæsterne foran, men Igor Vekic i Vejle-målet afværgede angriberens kontrastød. Men med fem minutter igen kunne Vekic ikke holde Cornelius fra fadet. Den brølstærke angriber steg til vejrs og headede FC København på 2-1, der blev kampens resultat.

5. 23 hours ago · Derudover snuppede Igor Vekic et nærgående hovedstød fra Thomas Delaney. I nogle situationer havde FCK-forsvaret optrådt lidt sjusket, og helt galt gik det efter bare et minut af anden halvleg. Den brasilianske stopper Gabriel Pereira fumlede så meget med bolden, at Vejle kunne erobre den lige uden for FCK’s felt, og Kristian Kirkegaard strøg igennem og scorede til 1-0.

6. 4 days ago · Slovenia – Igor Vekic. We’ve had our old and uncapped, we’ve had our second-tier player, and now meet our club back up.

7. 3 days ago · 2023 United Cup. Hot Shot: Vekic finds a winning pass to outduel Cornet. Why not watch this next… The official website of the Women's Tennis Association. Rankings, live scores and more!

8. 23 hours ago · Derudover snuppede Igor Vekic et nærgående hovedstød fra Thomas Delaney. I nogle situationer havde FCK-forsvaret optrådt lidt sjusket, og helt galt gik det efter bare et minut af anden halvleg. Den brasilianske stopper Gabriel Pereira fumlede så meget med bolden, at Vejle kunne erobre den lige uden for FCK's felt, og Kristian Kirkegaard strøg igennem og scorede til 1-0.